Dags för en ny tv-bänk

Jag har bestämt mig för att köpa en ny tv-bänk. Eller jag och Elin har bestämt oss ska jag väl säga. Vi har ett gemensamt vardagsrum i vår lägenhet och det behöver en ny tv-bänk. Vi har inte riktigt bestämt vilken vi ska ha än, men det blir definitivt en från trademax.se. De har verkligen massor av snygga tv-bänkar som är precis i min stil. Modernt, avskalat och enkelt, precis som jag vill ha det. Favoriterna är tv-bänkarna Morgan, Viper, Buster och Base. Morgan och Viper är ganska enkla, Base är ett mellanting och Buster är den som är mest speciell. Den ser nästan lite futuristisk ut.

Buster tv-bänk

Tv-bänken Buster som jag gillar

Det är väldigt svårt att välja bland dessa vackra tv-bänkar, och när jag tror att jag har bestämt mig så börjar jag snegla åt någon av de andra. Det är förstås inte bara mitt beslut utan också Elins, men hon är inte riktigt lika noga som jag. Hon gillar alla fyra och säger att jag får välja den som jag tycker bäst om. Frågan är bara vilken det är… Jag kommer nog att suga på den här karamellen ett tag så att jag verkligen känner mig säker på mitt beslut.

Trademax har för övrigt massor av snygg inredning, så det är möjligt att det slinker ner något annat i varukorgen också. Det är ju fri frakt så man behöver inte fundera på skrymmande paket och sådant. Det är bara att handla, och skulle man ångra sig så är det också fri retur. Sådant gillar jag!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.