Inredning

Mitt intresse för mode går lite hand i hand med intresse för inredning. Jag har ingen önskan att börja designa soffor eller att jobba med inredning, men jag tycker om att ha det fint omkring mig. Precis som när jag sätter ihop en outfit så tycker jag om att matcha när det gäller inredning. Det ska finnas en röd tråd och en helhet. Min inredningsstil är definitivt modern. Jag älskar raka linjer och dras åt det minimalistiska – det ska inte vara för plottrigt helt enkelt. Jag använder gärna svart, vitt och grått som bas.

Det där med att det inte får vara för plottrigt har också att göra med att jag hatar när det är stökigt. Samtidigt hatar jag också att städa, och jag hittar sällan tiden till det, men ju ”enklare” inredning man har desto svårare är det att stöka till och desto enklare är det också att städa. När det är fint och fräscht omkring mig så får jag ett lugn inombords, och det behöver jag när jag kommer hem från en hektisk dag. Så min stil är både snygg och praktisk skulle man kunna säga.

Nu bor jag ju inte själv utan med min roommate Elin, men som tur är så gillar hon också modern inredning. Vår lägenhet är inte så stor, men vi gör vårt bästa för att göra den till vårt eget lilla paradis. Jag önskar att vi hade mer plats för jag gillar när det är luftigt, men man tager vad man haver helt enkelt. Kolla in det här klippet med en massa ögongodis!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.