Jag måste ha det här armbandet!

Jag har hittat ett så himla snyggt armband på Bling it som jag tänker köpa så fort jag har fått lön. Märket är The Rubz och det ser ut som ett brett länkarmband men länkarna är av silikon förutom tre stycken som är av rostfritt stål. Armbandet finns i en massa olika färger och jag vet ärligt talat inte om jag kommer att kunna köpa bara ett… Jag vill ha grå/silver, leopard/guld, ljusblå/guld, rosa/rosé och vit/guld. Det känns som en omöjligt uppgift att välja ett av dem, så jag tror att jag kommer att köpa minst två. Frågan är bara vilka. Vilka tycker ni att jag ska köpa?

The Rubz

Bild: Blingit.se

Egentligen skulle jag vilja ha alla, men det går ju inte. Men minst två ska jag ha i alla fall. Jag såg på en bild att det var en som hade två stycken på sig samtidigt, och det var riktigt snyggt, så jag får nog välja två som går att matcha med varandra så att man både kan använda dem tillsammans och var och en för sig. Det står att armbanden passar de flesta men att man bör ha mellan 15-18,5 cm runt handleden för bästa komfort, så jag ska leta upp ett måttband och mäta min handled innan jag beställer.

Jag gillar verkligen Bling it. Det finns en massa smycken där som jag gärna skulle vilja ha, och en massa snygga klockor också. För att inte tala om väskorna. Och plånböckerna. Och sjalarna. Så vi får väl se om det slinker med något annat i varukorgen också.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.