Jag ser ingenting!

Jag hatar bilar. Jag har gjort det sen första stund jag satte mig i en för att övningsköra för första gången. Det är jobbigt, tråkigt och det innebär bara en massa problem hela tiden att ha en bil. Men jag är smärtsamt medveten om nyttan som den gör, för skulle jag inte haft en bil så skulle det betyda att jag inte kunnat ta mig dit jag vill, storhandla eller vad som helst. Bilen gör saker möjliga, hur drygt det än må vara att äga en.

Min lilla Opel är ett sällsamt exemplar av värdelöshet, då det i princip alltid är något som är krångligt med den, problem som dessutom kostar en mindre förmögenhet att fixa. Jag hatar att dessa problem finns, men vissa utav dem är inte speciellt komplicerade att ordna, och behöver inte kosta så mycket. När jag fick mina stenskott fixade på Ryds Bilglas kände jag att jag hade övertrumfat min bil i smarthet; det kändes helt enkelt som att det var jag som vann den här gången.

Det gör mig glad att det finns vissa saker med bilen som är enkla, och billiga, att åtgärda. Att få bra hjälp är också lika uppskattat, och precis som http://www.rydsbilglas.se/stenskott säger så tar de hand om all kommunikation med försäkringsbolaget. Det gjorde att jag enbart kunde ta det lugnt, medan de fixade min ruta och sedan bara åka därifrån och bara behöva betala en självrisk på några hundralappar. Ibland är det faktiskt jag som står som segrare över den där jäkla maskinen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.