Lyxstolar – för att jag är värd det

matstolDet är inte speciellt ofta som jag unnar mig det där lite speciella, lite lyxigare som det inte är så många andra som har. Det är lite synd att jag inte gör det mer ofta, för det är verkligen en skön känsla att ha när man använder något som inte är hopskruvat från IKEA eller MIO. Det är liksom känslan av att få en färdig möbel levererad som är speciell, och att samtidigt veta att det är hantverkare som har gjort den, inte jag själv (så att säga). Därför är det roligt, skönt och lyxigt att unna sig lite lyxigare möbler ibland.

Jag och Elin har kollat runt lite, och det är ju viktigt att vi båda blir nöjda med de möbler som vi köper eftersom att vi trots allt bor tillsammans. För att kunna trivas i sin bostad så måste ju alla som bor där vara med på noterna, och det var därför som jag redan från början involverade Elin i mina planer för att byta ut våra matstolar. Hon var på direkt, och hade faktiskt redan hittat en bra sida med grymma stolar. Mycket riktigt var det så, det fanns mycket fina matstolar från Inside Möbler, och det var också därifrån som vi beställde.

Vårt bord och vardagsrum har blivit helt annorlunda nu. Efter att tidigare ha varit något som såg ut som att vara hämtat ur IKEA-katalogen så finns det numer en större personlig prägel på rummet som gör att det känns mer unikt och speciellt. Det är verkligen en njutning att spendera tid vid vårt bord i våra nya stolar nu.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.