Om Janina

Kontakt

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Janina och här bloggar jag om mig själv och mitt liv. Mitt största intresse är mode, så det blir det en hel del om i den här bloggen, men ni kan också räkna med träning, kost, heminredning, jobb, vänner, fest och allt annat som hör vardagen till.

Så vem är då jag? Jag bor i en lägenhet i Stockholm tillsammans med min roommate Elin. Jag är 20 år och jobbar deltid i en modebutik. Vid sidan av det gör jag en del modelljobb och lite smått och gott. Mitt motto är att man måste våga för att vinna, och jag lever också som jag lär. Jag satsar hårt på att skapa mig en karriär här – att bli någon om man så vill – för det är min dröm att dels kunna försörja mig på att vara modell och dels att få designa kläder och accessoarer under ett eget märke.

Mina två största idoler och förebilder är Isabella ”Blondinbella” Löwengrip (bloggare, entreprenör, författare och designer) och Kenza Zouiten (modell, bloggare och designer). De har båda arbetat hårt för sina framgångar och de inspirerar mig att fortsätta kämpa för att uppfylla mina drömmar. För det är hårt arbete som gäller om man vill komma någonvart här i livet, ingen annan kommer att göra jobbet åt en!

När man gör modelljobb så måste man hålla sig i form, så är det bara. Säga vad man vill om dagens skönhetsideal, men det är smal som gäller. Det är dock viktigt att man är sund också, så det gäller att ta hand om sig själv och sin kropp med bra mat och varierande träning. Det är också viktigt att undvika att få i sig för mycket gifter, som till exempel alkohol – något som kan vara lite svårt i ett liv där glitter, glamour och fester är en del av vardagen.

I den här bloggen får ni följa min resa mot mina drömmar och mitt liv längs vägen dit. Ni får gärna kommentera det jag skriver och länka till mig blogg. All uppmärksamhet är välkommen!

Puss och kram!
/Janina

Comments are closed.