Träning

Jag tränar en hel del för att hålla mig i form, och oftast blir det ett pass på gymmet. Ibland springer jag ute när vädret tillåter, men det är oftast mycket bekvämare att bara kila ner på gymmet och göra en halvtimme på löpbandet där man slipper bry sig om vad det är för temperatur och årstid ute. Jag bor typ granne med gymmet så jag är där en hel del. Jag försöker att träna varierat så det blir både kondition, styrka, balans, smidighet, osv.

Ibland tränar jag också hemma när jag inte känner för att gå till gymmet. Ni vet hur det är, ibland vill man helt enkelt inte visa sig bland folk. Det går att göra väldigt många övningar utan redskap där man bara använder sin kropp som motstånd. Här är till exempel tips på effektiv träning för magen. 10 minuter räcker gott och väl för att det ska kännas rejält i musklerna…

Jag är en upptagen människa men finner ändå tid för träning eftersom det är en viktig del av mitt liv. Att bry mig om mitt utseende hör till mitt jobb, och dessutom så orkar jag mer när jag håller mig i form. Ibland kan det dock vara svårt att hitta motivation, men då tänker jag på alla andra starka kvinnor som jag ser upp till som jonglerar karriär, familj, träning och en hektiskt vardag. Visst, det ”fuskas” en hel del i kändisvärlden med diverse kurer, skönhetsoperationer och sådant, men många jobbar också väldigt hårt för sin figur. Om man skulle hänga med en kändis-PT en dag så skulle man garanterat få känna att man lever!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.