Underbar klänning!

kdashAllt klär en skönhet brukar man ju säga, och det stämmer verkligen när det gäller Kim Kardashian. Hon skulle vara snygg i en potatissäck – klyschigt, men sant. Förutom att Kim ser bra ut i allt hon sätter på sig så har hon också en väldigt snygg stil. Oavsett om hon går på röda mattan eller är ute på en casual promenad så ser hon alltid så chic och stylish ut. Hon är definitivt en av mina förebilder när det gäller mode, och jag har snott många stiltips av henne.

På den här bilden kan vi se henne i en underbar röd klänning som passar henne perfekt. Hon ser ut som en gudinna. Jag älskar verkligen den här klänningen. Färgen, formen, materialet, utsmyckningen – allt! Jag gillar också att hon håller det så enkelt med bakåtkammat hår och inga smycken mer än ett par diskreta örhängen och ett mörkt nagellack som kronan på verket. Skorna matchar utsmyckningen på klänningen och höjer hela outfiten ytterligare ett snäpp.

Att Kim har rött på sig här är faktiskt ingen slump utan en del i en kampanj mot hjärtsjukdomar hos kvinnor där symbolen är just en röd klänning. Många andra kändisar fanns med iklädda röda klänningar på det här eventet som var 2010, men Kim var definitivt den vackraste. Hennes klänning visar verkligen upp hennes former på ett otroligt smickrande sätt. Hon har lite kurvor, men de sitter på rätt ställen och de klär henne.

En fantastisk klänning som sagt. Jag önskar att jag hade en själv, och att jag kunde bära den lika vackert som Kim Kardashian!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.